Nabeschouwing Besa Kavajë - Olympiakos Piraeus (0-5) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 20:30 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Besa Kavajë het donderdag 15 juli 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa in Tirana.

Via de Besa Kavajë - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besa Kavajë - Olympiakos Piraeus (0-5)

Het Europa League duel tussen Besa Kavajë en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van Óscar González. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via Óscar González dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Dudu Cearense dacht na 47 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via Diogo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Olympiakos Piraeus via Diogo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Besa Kavajë - Olympiakos Piraeus
LIVE Besa Kavajë - Olympiakos Piraeus 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besa Kavajë - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Óscar González Olympiakos Piraeus
31' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Óscar González Olympiakos Piraeus
47' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Dudu Cearense Olympiakos Piraeus
65' Wissel Besa Kavajë Wissel S. Hadzibulic voor S. Çikalleshi Besa Kavajë
66' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Mitroglou voor Óscar González Olympiakos Piraeus
70' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Diogo Olympiakos Piraeus
71' Wissel Besa Kavajë Wissel E. Hoxha voor M. Mihani Besa Kavajë
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Fetfatzidis voor J. Zairi Olympiakos Piraeus
81' Wissel Besa Kavajë Wissel A. Shtini voor M. Osmani Besa Kavajë
83' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Diogo Olympiakos Piraeus
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Katsikogiannis voor Dudu Cearense Olympiakos Piraeus