Nabeschouwing Borussia Dortmund - Sevilla (0-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 30 september 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Borussia Dortmund het donderdag 30 september 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Borussia Dortmund - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Sevilla (0-1)

Het Europa League duel tussen Borussia Dortmund en Sevilla is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Cigarini. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut kreeg M. Schmelzer van Borussia Dortmund voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Borussia Dortmund de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Borussia Dortmund - Sevilla
LIVE Borussia Dortmund - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Cigarini Sevilla
45' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Schmelzer Borussia Dortmund
49' Tweede gele kaart Borussia Dortmund Tweede gele kaart voor M. Schmelzer Borussia Dortmund
52' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor K. Großkreutz Borussia Dortmund
52' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Guarente Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel F. Kanouté voor L. Cigarini Sevilla
58' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Kanouté Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel J. Escudé voor M. Dabo Sevilla
67' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Navarro Sevilla
70' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Hummels Borussia Dortmund
76' Wissel Borussia Dortmund Wissel P. Owomoyela voor J. Blaszczykowski Borussia Dortmund
76' Wissel Borussia Dortmund Wissel R. Lewandowski voor S. Bender Borussia Dortmund
82' Wissel Sevilla Wissel Negredo voor Luís Fabiano Sevilla
86' Wissel Borussia Dortmund Wissel Antônio da Silva voor K. Großkreutz Borussia Dortmund