Nabeschouwing Brondby - Vaduz (3-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 20:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Brondby het donderdag 15 juli 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vaduz.

Via de Brondby - Vaduz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Vaduz (3-0)

Het Europa League duel tussen Brondby en Vaduz is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Brondby. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Brøndby op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Nilsson. Helaas voor Brøndby werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Brøndby dat via O. Jallow dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Jallow dacht na 85 minuten te scoren voor Brøndby, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brondby - Vaduz
3
0
LIVE Brondby - Vaduz 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Vaduz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor M. Bischoff Brøndby
25' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor P. Bader Vaduz
28' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor D. Bellon Vaduz
43' Wissel Brøndby Wissel R. van der Schaaf voor M. von Schleebrügge Brøndby
51' Doelpunt Brøndby Doelpunt M. Nilsson Brøndby
64' Wissel Vaduz Wissel M. Christen voor F. Burgmeier Vaduz
66' Wissel Brøndby Wissel J. Larsen voor M. Bernburg Brøndby
76' Wissel Brøndby Wissel P. Madsen voor J. Kristiansen Brøndby
79' Wissel Vaduz Wissel Sabia voor D. Ciccone Vaduz
80' Doelpunt Brøndby Doelpunt O. Jallow Brøndby
85' Doelpunt Brøndby Doelpunt O. Jallow Brøndby
90' Wissel Vaduz Wissel D. Hasler voor Arlan Vaduz