Nabeschouwing CSKA Sofia - Rapid Wien (0-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 21 oktober 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt CSKA Sofia het donderdag 21 oktober 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien.

Via de CSKA Sofia - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - Rapid Wien (0-2)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en Rapid Wien is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vennegoor of Hesselink. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Rapid Vienna dat via S. Hofmann dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CSKA Sofia - Rapid Wien
LIVE CSKA Sofia - Rapid Wien 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor V. Kavlak Rapid Vienna
28' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt J. Vennegoor of Hesselink Rapid Vienna
32' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Hofmann Rapid Vienna
41' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Heikkinen Rapid Vienna
46' Wissel CSKA Sofia Wissel C. Tiboni voor Y. Minev CSKA Sofia
47' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor C. Tiboni CSKA Sofia
57' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Tonev voor G. Nelson CSKA Sofia
64' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor C. Saurer Rapid Vienna
72' Wissel CSKA Sofia Wissel M. Dechev voor K. Stoyanov CSKA Sofia
77' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Nuhiu voor J. Vennegoor of Hesselink Rapid Vienna
84' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Trimmel voor S. Hofmann Rapid Vienna