Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Győri ETO (2-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 21:15 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 26 augustus 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Győri ETO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Győri ETO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Győri ETO (2-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Győri ETO is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Győri ETO op voorsprong te komen via een doelpunt van Nicolas. Helaas voor Győri ETO werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Dinamo Zagreb dat via Sammir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Sammir dacht na 84 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Győri ETO
2
1
LIVE Dinamo Zagreb - Győri ETO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Győri ETO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Győri ETO Doelpunt Nicolas Győri ETO
20' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Mesaric Dinamo Zagreb
33' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Etto voor L. Mesaric Dinamo Zagreb
33' Wissel Győri ETO Wissel O. Szabo voor L. Stanisic Győri ETO
45' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Sammir Dinamo Zagreb
46' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor O. Szabo Győri ETO
56' Wissel Győri ETO Wissel M. Dinjar voor T. Koltai Győri ETO
64' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor Z. Feher Győri ETO
66' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Dodo voor P. Morales Dinamo Zagreb
66' Wissel Győri ETO Wissel F. Bouguerra voor R. Aleksidze Győri ETO
73' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Rukavina Dinamo Zagreb
79' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Chago voor A. Kramaric Dinamo Zagreb
82' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor S. Stevanovic Győri ETO
84' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Sammir Dinamo Zagreb
87' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor V. Babic Győri ETO
87' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor D. Völgyi Győri ETO
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Győri ETO
Opstellingen Dinamo Zagreb - Győri ETO

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Győri ETO

Dinamo Zagreb en Győri ETO spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Győri ETO in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Győri ETO slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.