Nabeschouwing Grevenmacher - Dundalk (3-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 1 juli 2010 - 19:30 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Grevenmacher het donderdag 1 juli 2010 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de Grevenmacher - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grevenmacher - Dundalk (3-3)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Grevenmacher en Dundalk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 26e minuut dacht Dundalk op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kuduzovic. Helaas voor Dundalk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Dundalk dat via W. Hatswell dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Heinz dacht na 63 minuten te scoren voor Grevenmacher, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Grevenmacher via Gabriel Gaspar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Grevenmacher via G. Almeida de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde K. Benichou namens Dundalk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grevenmacher - Dundalk
3
3
LIVE Grevenmacher - Dundalk 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grevenmacher - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Dundalk Doelpunt F. Kuduzovic Dundalk
33' Gele kaart Grevenmacher Gele kaart voor K. Benichou Grevenmacher
51' Doelpunt Dundalk Doelpunt W. Hatswell Dundalk
55' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor W. Hatswell Dundalk
62' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor Shaun Kelly Dundalk
62' Wissel Dundalk Wissel C. McGuigan voor N. Murphy Dundalk
63' Doelpunt Grevenmacher Doelpunt T. Heinz Grevenmacher
67' Wissel Grevenmacher Wissel G. Almeida voor Bobby Mendes Grevenmacher
73' Doelpunt Grevenmacher Doelpunt Gabriel Gaspar Grevenmacher
76' Doelpunt Grevenmacher Doelpunt G. Almeida Grevenmacher
77' Gele kaart Grevenmacher Gele kaart voor S. Hartung Grevenmacher
77' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor A. Cawley Dundalk
79' Wissel Dundalk Wissel M. McGowan voor R. Gaynor Dundalk
80' Eigen doelpunt Dundalk Eigen doelpunt K. Benichou Dundalk
82' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor M. McGowan Dundalk
83' Wissel Grevenmacher Wissel C. Braun voor C. Müller Grevenmacher
90' Wissel Grevenmacher Wissel I. Stojadinovic voor A. Baur Grevenmacher