Nabeschouwing Hajduk Split - AEK Athene (1-3) || Europa League 2010/2011

Woensdag 1 december 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Hajduk Split het woensdag 1 december 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene.

Via de Hajduk Split - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - AEK Athene (1-3)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en AEK Athene is geëindigd in een 1-3 overwinning voor AEK Athene. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht AEK Athens op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Scocco. Helaas voor AEK Athens werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het AEK Athens dat via K. Manolas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Blanco dacht na 84 minuten te scoren voor AEK Athens, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Hajduk Split via J. Buljat, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hajduk Split - AEK Athene
1
3
LIVE Hajduk Split - AEK Athene 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Maloca Hajduk Split
30' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor J. Buljat Hajduk Split
31' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor S. Gentzoglou AEK Athens
36' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Ljubicic Hajduk Split
50' Penalty AEK Athens Penalty I. Scocco AEK Athens
53' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor G. Jozinovic Hajduk Split
53' Wissel Hajduk Split Wissel S. Andric voor M. Ljubicic Hajduk Split
53' Wissel Hajduk Split Wissel D. Cop voor M. Tomasov Hajduk Split
61' Doelpunt AEK Athens Doelpunt K. Manolas AEK Athens
70' Wissel AEK Athens Wissel P. Lagos voor N. Burns AEK Athens
77' Wissel AEK Athens Wissel Leonardo voor I. Scocco AEK Athens
80' Wissel AEK Athens Wissel I. Blanco voor N. Liberopoulos AEK Athens
84' Doelpunt AEK Athens Doelpunt I. Blanco AEK Athens
88' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor S. Ibricic Hajduk Split
90' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt J. Buljat Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - AEK Athene
Opstellingen Hajduk Split - AEK Athene

Voorbeschouwing Hajduk Split - AEK Athene

Hajduk Split en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hajduk Split en AEK Athene in de Europa League vond plaats op 16 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Athene. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is AEK Athene favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hajduk Split te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hajduk Split. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.