Nabeschouwing Hajduk Split - Zenit (2-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 4 november 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Hajduk Split het donderdag 4 november 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Hajduk Split - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Zenit (2-3)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en Zenit is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ionov. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Zenit dat via S. Huszti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Rosina dacht na 51 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Hajduk Split via M. Ljubicic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Hajduk Split via A. Vukusic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hajduk Split - Zenit
2
3
LIVE Hajduk Split - Zenit 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Ionov Zenit
32' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Ionov Zenit
47' Penalty Zenit Penalty S. Huszti Zenit
51' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Rosina Zenit
56' Wissel Zenit Wissel M. Kanunnikov voor I. Krizanac Zenit
61' Wissel Hajduk Split Wissel M. Oremus voor M. Tomasov Hajduk Split
65' Wissel Zenit Wissel S. Semak voor I. Denisov Zenit
67' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor H. Vejic Hajduk Split
68' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Ljubicic Hajduk Split
72' Wissel Zenit Wissel D. Lazovic voor A. Rosina Zenit
82' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt A. Vukusic Hajduk Split
85' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Maloca Hajduk Split
89' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Anas Sharbini Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - Zenit
Opstellingen Hajduk Split - Zenit

Voorbeschouwing Hajduk Split - Zenit

Hajduk Split en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hajduk Split en Zenit in de Europa League vond plaats op 21 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hajduk Split te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hajduk Split. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.