Nabeschouwing Juventus - Lech Poznań (3-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 16 september 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Juventus het donderdag 16 september 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań.

Via de Juventus - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Lech Poznań (3-3)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Juventus en Lech Poznań geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 14e minuut dacht Lech Poznań op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Rudnevs. Helaas voor Lech Poznań werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Lech Poznań dat via A. Rudnevs dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Chiellini dacht na 44 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Juventus via G. Chiellini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Juventus via A. Del Piero de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. Rudnevs namens Lech Poznań. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Lech Poznań
3
3
LIVE Juventus - Lech Poznań 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Lech Poznań Penalty A. Rudnevs Lech Poznań
14' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Felipe Melo Juventus
30' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt A. Rudnevs Lech Poznań
36' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Sissoko Juventus
39' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Arboleda Lech Poznań
44' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Chiellini Juventus
44' Wissel Juventus Wissel M. Motta voor P. De Ceglie Juventus
50' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Chiellini Juventus
55' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor D. Lanzafame Juventus
65' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor S. Peszko Lech Poznań
68' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero Juventus
73' Wissel Lech Poznań Wissel A. Wichniarek voor S. Peszko Lech Poznań
74' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor S. Krivets Lech Poznań
78' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor G. Wojtkowiak Lech Poznań
79' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor V. Iaquinta Juventus
80' Wissel Lech Poznań Wissel J. Tshibamba voor S. Stilic Lech Poznań
81' Wissel Lech Poznań Wissel J. Wilk voor M. Kikut Lech Poznań
90' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt A. Rudnevs Lech Poznań