Nabeschouwing Karpaty - KR (3-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 18:15 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Karpaty het donderdag 22 juli 2010 om 18:15 uur in eigen huis op tegen KR.

Via de Karpaty - KR live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karpaty - KR (3-2)

Het Europa League duel tussen Karpaty en KR is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Karpaty. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Karpaty op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Zenjov. Helaas voor Karpaty werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Karpaty dat via A. Fedetskiy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Finnbogason dacht na 61 minuten te scoren voor KR, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde KR via K. Finnbogason, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Karpaty via B. Baranets de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Karpaty - KR
3
2
LIVE Karpaty - KR 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karpaty - KR teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Karpaty Doelpunt S. Zenjov Karpaty
23' Wissel KR Wissel K. Finnbogason voor G. Kristjánsson KR
25' Doelpunt Karpaty Doelpunt A. Fedetskiy Karpaty
46' Wissel Karpaty Wissel Y. Gabovda voor S. Zenjov Karpaty
57' Gele kaart KR Gele kaart voor G. Jónsson KR
60' Wissel KR Wissel V. Arnarsson voor G. Jónsson KR
61' Doelpunt KR Doelpunt K. Finnbogason KR
65' Doelpunt KR Doelpunt K. Finnbogason KR
67' Wissel Karpaty Wissel Y. Martynyuk voor I. Oshchipko Karpaty
69' Doelpunt Karpaty Doelpunt B. Baranets Karpaty
69' Wissel KR Wissel B. Takefusa voor G. Baldvinsson KR
81' Wissel Karpaty Wissel A. Tkachuk voor G. Baranets Karpaty
90' Gele kaart KR Gele kaart voor Ó. Hauksson KR
Video hoogtepunten en samenvatting Karpaty - KR
Opstellingen Karpaty - KR

Voorbeschouwing Karpaty - KR

Karpaty en KR spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Karpaty en KR in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karpaty. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Karpaty favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl KR slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.