Nabeschouwing Marítimo - Sporting Fingal (3-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 20:45 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Marítimo het donderdag 15 juli 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Fingal.

Via de Marítimo - Sporting Fingal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Sporting Fingal (3-2)

Het Europa League duel tussen Marítimo en Sporting Fingal is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Sporting Fingal op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Crowe. Helaas voor Sporting Fingal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Marítimo dat via Ricardo Esteves dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Cherrad dacht na 85 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Sporting Fingal via L. Fitzgerald, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Marítimo via Tchô de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Sporting Fingal
3
2
LIVE Marítimo - Sporting Fingal 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Sporting Fingal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Sporting Fingal Doelpunt G. Crowe Sporting Fingal
46' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Cherrad Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel A. Cherrad voor Kanu Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel Danilo Dias voor Marquinho Marítimo
64' Wissel Sporting Fingal Wissel Éamon Zayed voor G. Crowe Sporting Fingal
71' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Alonso Marítimo
72' Gele kaart Sporting Fingal Gele kaart voor B. Clarke Sporting Fingal
73' Wissel Sporting Fingal Wissel S. Maher voor C. Hawkins Sporting Fingal
74' Wissel Marítimo Wissel Luciano Amaral voor Djalma Marítimo
78' Doelpunt Marítimo Doelpunt Ricardo Esteves Marítimo
82' Gele kaart Sporting Fingal Gele kaart voor S. McFaul Sporting Fingal
85' Doelpunt Marítimo Doelpunt A. Cherrad Marítimo
87' Doelpunt Sporting Fingal Doelpunt L. Fitzgerald Sporting Fingal
88' Wissel Sporting Fingal Wissel O. Cahill voor C. Byrne Sporting Fingal
90' Doelpunt Marítimo Doelpunt Tchô Marítimo