Nabeschouwing MYPA - Sant Julià (3-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt MYPA het donderdag 15 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sant Julià.

Via de MYPA - Sant Julià live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MYPA - Sant Julià (3-0)

Het Europa League duel tussen MYPA en Sant Julià is geëindigd in een 3-0 overwinning voor MYPA. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht MYPA op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Ricketts. Helaas voor MYPA werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het MYPA dat via I. Äijälä dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Äijälä dacht na 65 minuten te scoren voor MYPA, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MYPA - Sant Julià
3
0
LIVE MYPA - Sant Julià 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MYPA - Sant Julià teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Josep Sant Julià
43' Doelpunt MYPA Doelpunt T. Ricketts MYPA
53' Gele kaart MYPA Gele kaart voor T. Ricketts MYPA
56' Doelpunt MYPA Doelpunt I. Äijälä MYPA
61' Wissel Sant Julià Wissel Ivan Fernandez voor Josep Sant Julià
65' Penalty MYPA Penalty I. Äijälä MYPA
65' Wissel MYPA Wissel E. Kurittu voor P. Koljonen MYPA
73' Wissel MYPA Wissel Felipe Benevides voor T. Ricketts MYPA
78' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Sebastià Gómez Sant Julià
84' Wissel Sant Julià Wissel Leonardo Leites voor C. Xinos Sant Julià
85' Wissel MYPA Wissel K. Alonen voor V. Oksanen MYPA
87' Wissel Sant Julià Wissel Marcelo Iguacel voor Sebastià Gómez Sant Julià