Nabeschouwing Palermo - CSKA Moskva (0-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 21 oktober 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Palermo het donderdag 21 oktober 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Palermo - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - CSKA Moskva (0-3)

Het Europa League duel tussen Palermo en CSKA Moskva is geëindigd in een 0-3 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Doumbia. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het CSKA Moskva dat via S. Doumbia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut kreeg J. Pastore van Palermo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Palermo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 82e minuut scoorde CSKA Moskva via T. Necid, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Palermo - CSKA Moskva
LIVE Palermo - CSKA Moskva 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Palermo Gele kaart voor F. Benussi Palermo
34' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt S. Doumbia CSKA Moskva
56' Wissel Palermo Wissel P. Kasami voor M. Darmian Palermo
59' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt S. Doumbia CSKA Moskva
60' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Necid voor S. Doumbia CSKA Moskva
64' Wissel Palermo Wissel M. Pinilla voor M. Maccarone Palermo
65' Wissel CSKA Moskva Wissel Z. Tosic voor M. González CSKA Moskva
69' Gele kaart Palermo Gele kaart voor F. Balzaretti Palermo
74' Gele kaart Palermo Gele kaart voor J. Pastore Palermo
75' Tweede gele kaart Palermo Tweede gele kaart voor J. Pastore Palermo
75' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor Vágner Love CSKA Moskva
76' Wissel Palermo Wissel João Pedro voor A. Hernández Palermo
82' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt T. Necid CSKA Moskva
90' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Pinilla Palermo