Nabeschouwing Port Talbot Town - TPS (0-4) || Europa League 2010/2011

Donderdag 8 juli 2010 - 19:15 uur



In de Europa League 2010/2011 neemt Port Talbot Town het donderdag 8 juli 2010 om 19:15 uur in eigen huis op tegen TPS.

Via de Port Talbot Town - TPS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Talbot Town - TPS (0-4)

Het Europa League duel tussen Port Talbot Town en TPS is geëindigd in een 0-4 overwinning voor TPS. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 26e minuut dacht TPS op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Wusu. Helaas voor TPS werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het TPS dat via T. Kolehmainen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Riski dacht na 69 minuten te scoren voor TPS, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde TPS via R. Riski, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Port Talbot Town - TPS
LIVE Port Talbot Town - TPS 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Talbot Town - TPS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt TPS Doelpunt B. Wusu TPS
28' Gele kaart Port Talbot Town Gele kaart voor S. Barrow Port Talbot Town
32' Doelpunt TPS Doelpunt T. Kolehmainen TPS
33' Gele kaart Port Talbot Town Gele kaart voor K. Lewis Port Talbot Town
45' Wissel Port Talbot Town Wissel D. Brooks voor N. Holland Port Talbot Town
46' Wissel TPS Wissel R. Milsom voor M. Manninen TPS
54' Gele kaart Port Talbot Town Gele kaart voor D. Brooks Port Talbot Town
55' Wissel TPS Wissel R. Riski voor B. Wusu TPS
63' Wissel TPS Wissel I. Jovanovic voor J. Heinikangas TPS
67' Wissel Port Talbot Town Wissel D. Thomas voor N. Palmer Port Talbot Town
69' Doelpunt TPS Doelpunt R. Riski TPS
76' Wissel Port Talbot Town Wissel L. Bowen voor L. McCreesh Port Talbot Town
90' Doelpunt TPS Doelpunt R. Riski TPS
Video hoogtepunten en samenvatting Port Talbot Town - TPS
Opstellingen Port Talbot Town - TPS

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Port Talbot Town - TPS

Port Talbot Town en TPS spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Port Talbot Town en TPS in de Europa League vond plaats op 1 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor TPS. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is TPS favoriet. 1 keer wist de ploeg van Port Talbot Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Port Talbot Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Port Talbot Town 0
Winst TPS 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Port Talbot Town - TPS Opstelling Port Talbot Town Opstelling TPS Live Port Talbot Town - TPS Live Port Talbot Town - TPS kijken Port Talbot Town - TPS kijken Live Port Talbot Town - TPS stream Port Talbot Town - TPS Fox Sports Nabeschouwing Port Talbot Town - TPS Uitslag Port Talbot Town - TPS Statistieken Port Talbot Town - TPS Europa League 2010/2011 Port Talbot Town - TPS wedden Port Talbot Town - TPS gokken Port Talbot Town - TPS Unibet