Nabeschouwing Rabotnicki - Liverpool (0-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 29 juli 2010 - 20:45 uur



In de Europa League 2010/2011 neemt Rabotnicki het donderdag 29 juli 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Rabotnicki - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rabotnicki - Liverpool (0-2)

Het Europa League duel tussen Rabotnicki en Liverpool is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van D. NGog. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Liverpool dat via D. NGog dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rabotnicki - Liverpool
LIVE Rabotnicki - Liverpool 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rabotnicki - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. NGog Liverpool
44' Wissel Rabotnicki Wissel E. Adem voor V. Sekulovski Rabotnicki
57' Wissel Rabotnicki Wissel G. Mojsov voor Zé Carlos Rabotnicki
59' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. NGog Liverpool
72' Wissel Liverpool Wissel S. Darby voor D. Agger Liverpool
78' Wissel Rabotnicki Wissel F. Petkovski voor V. Tuneski Rabotnicki
83' Wissel Liverpool Wissel L. Dalla Valle voor A. Aquilani Liverpool
84' Wissel Liverpool Wissel N. Eccleston voor D. Amoo Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Rabotnicki - Liverpool
Opstellingen Rabotnicki - Liverpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rabotnicki - Liverpool

Rabotnicki en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Rabotnicki en Liverpool elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rabotnicki 0
Winst Liverpool 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Rabotnicki - Liverpool Opstelling Rabotnicki Opstelling Liverpool Live Rabotnicki - Liverpool Live Rabotnicki - Liverpool kijken Rabotnicki - Liverpool kijken Live Rabotnicki - Liverpool stream Rabotnicki - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing Rabotnicki - Liverpool Uitslag Rabotnicki - Liverpool Statistieken Rabotnicki - Liverpool Europa League 2010/2011 Rabotnicki - Liverpool wedden Rabotnicki - Liverpool gokken Rabotnicki - Liverpool Unibet