Nabeschouwing Rabotnicki - Mika (1-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 17:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Rabotnicki het donderdag 15 juli 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mika. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Rabotnicki - Mika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rabotnicki - Mika (1-0)

Het Europa League duel tussen Rabotnicki en Mika is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rabotnicki. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Fernando in de 38e minuut, waardoor Rabotnicki met een man minder kwam te staan. In de 87e minuut was het Rabotnicki dat via Wandeir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rabotnicki - Mika
1
0
LIVE Rabotnicki - Mika 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rabotnicki - Mika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Mika Wissel Ar. Voskanyan voor Ulisses Mika
38' Rode kaart Rabotnicki Rode kaart voor Fernando Rabotnicki
41' Wissel Rabotnicki Wissel E. Belica voor Fabio Rabotnicki
59' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor Wandeir Rabotnicki
64' Wissel Rabotnicki Wissel G. Todorovski voor Zé Carlos Rabotnicki
74' Wissel Rabotnicki Wissel K. Sinkovic voor M. Muarem Rabotnicki
75' Wissel Mika Wissel M. Grigalevicius voor B. Demel Mika
84' Wissel Mika Wissel N. Beglaryan voor Edílson Mika
87' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt Wandeir Rabotnicki
90' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor G. Todorovski Rabotnicki