Nabeschouwing Randers - F91 Dudelange (6-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 1 juli 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Randers het donderdag 1 juli 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange.

Via de Randers - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Randers - F91 Dudelange (6-1)

Het Europa League duel tussen Randers en F91 Dudelange is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Randers. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Randers op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Sane. Helaas voor Randers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Randers dat via Y. Movsisyan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Olsen dacht na 33 minuten te scoren voor Randers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Randers via S. Pedersen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 49 minuten spelen wist F91 Dudelange via S. Benzouien de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde N. Brock-Madsen namens Randers. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek Y. Movsisyan te scoren voor Randers, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Randers - F91 Dudelange
6
1
LIVE Randers - F91 Dudelange 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Randers - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Randers Gele kaart voor M. Karlsen Randers
16' Doelpunt Randers Doelpunt T. Sane Randers
17' Doelpunt Randers Doelpunt Y. Movsisyan Randers
33' Doelpunt Randers Doelpunt R. Olsen Randers
46' Wissel F91 Dudelange Wissel S. Hareau voor B. Mélisse F91 Dudelange
47' Penalty Randers Penalty S. Pedersen Randers
47' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. Rentmeister F91 Dudelange
49' Penalty F91 Dudelange Penalty S. Benzouien F91 Dudelange
51' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor S. Hareau F91 Dudelange
55' Wissel F91 Dudelange Wissel T. Gruszczynski voor A. Abdullei F91 Dudelange
67' Wissel Randers Wissel M. Cramer voor K. Lorentzen Randers
84' Wissel Randers Wissel M. Sørensen voor R. Olsen Randers
84' Wissel F91 Dudelange Wissel S. Bensi voor B. Payal F91 Dudelange
87' Wissel Randers Wissel N. Brock-Madsen voor T. Sane Randers
88' Doelpunt Randers Doelpunt N. Brock-Madsen Randers
90' Doelpunt Randers Doelpunt Y. Movsisyan Randers