Nabeschouwing Siroki Brijeg - Austria Wien (0-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Siroki Brijeg het donderdag 22 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pecara in Široki Brijeg.

Via de Siroki Brijeg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Siroki Brijeg - Austria Wien (0-1)

Het Europa League duel tussen Siroki Brijeg en Austria Wien is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Baumgartlinger in de 74e minuut, waardoor Austria Wien met een man minder kwam te staan. In de 80e minuut was het Austria Wien dat via Z. Junuzovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Siroki Brijeg - Austria Wien
LIVE Siroki Brijeg - Austria Wien 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Siroki Brijeg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Siroki Brijeg Wissel H. Misic voor M. Ljubic Siroki Brijeg
55' Wissel Siroki Brijeg Wissel A. Pinjuh voor H. Misic Siroki Brijeg
60' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor J. Ivankovic Siroki Brijeg
61' Wissel Austria Wien Wissel Schumacher voor M. Stankovic Austria Wien
68' Wissel Austria Wien Wissel J. Baumgartlinger voor P. Hlinka Austria Wien
74' Rode kaart Austria Wien Rode kaart voor J. Baumgartlinger Austria Wien
75' Wissel Austria Wien Wissel M. Leovac voor M. Suttner Austria Wien
80' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Z. Junuzovic Austria Wien
83' Wissel Siroki Brijeg Wissel I. Weitzer voor D. Kozul Siroki Brijeg
90' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor Renato Siroki Brijeg
Video hoogtepunten en samenvatting Siroki Brijeg - Austria Wien
Opstellingen Siroki Brijeg - Austria Wien

Voorbeschouwing Siroki Brijeg - Austria Wien

Siroki Brijeg en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Siroki Brijeg en Austria Wien in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.