Nabeschouwing Slovan Bratislava - Stuttgart (0-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 19 augustus 2010 - 18:45 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Slovan Bratislava het donderdag 19 augustus 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Stuttgart.

Via de Slovan Bratislava - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Stuttgart (0-1)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Stuttgart is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 88e minuut dacht VfB Stuttgart op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Harnik. Helaas voor VfB Stuttgart werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - Stuttgart
LIVE Slovan Bratislava - Stuttgart 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Bagayoko Slovan Bratislava
45' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor P. Degen VfB Stuttgart
61' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Breznaník voor M. Ivana Slovan Bratislava
61' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. Audel voor C. Träsch VfB Stuttgart
67' Wissel Slovan Bratislava Wissel S. Slovák voor J. Sylvestr Slovan Bratislava
67' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Harnik voor P. Pogrebnyak VfB Stuttgart
82' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Kuzma voor E. Grendel Slovan Bratislava
85' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Had Slovan Bratislava
85' Wissel VfB Stuttgart Wissel C. Marica voor Cacau VfB Stuttgart
88' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. Harnik VfB Stuttgart