Nabeschouwing Stuttgart - Slovan Bratislava (2-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Stuttgart het donderdag 26 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava.

Via de Stuttgart - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Slovan Bratislava (2-2)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Stuttgart en Slovan Bratislava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 9e minuut dacht Slovan Bratislava op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Dobrotka. Helaas voor Slovan Bratislava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Slovan Bratislava dat via J. Sylvestr dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut kreeg M. Breznaník van Slovan Bratislava voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Slovan Bratislava de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 56e minuut scoorde VfB Stuttgart via T. Gebhart, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist VfB Stuttgart via C. Gentner de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Stuttgart - Slovan Bratislava
2
2
LIVE Stuttgart - Slovan Bratislava 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt M. Dobrotka Slovan Bratislava
18' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Breznaník Slovan Bratislava
34' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Sylvestr Slovan Bratislava
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Harnik voor C. Marica VfB Stuttgart
53' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt J. Sylvestr Slovan Bratislava
55' Tweede gele kaart Slovan Bratislava Tweede gele kaart voor M. Breznaník Slovan Bratislava
56' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt T. Gebhart VfB Stuttgart
64' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt C. Gentner VfB Stuttgart
68' Wissel VfB Stuttgart Wissel J. Audel voor D. Didavi VfB Stuttgart
73' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor T. Gebhart VfB Stuttgart
75' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Kiss voor P. Jánosík Slovan Bratislava
75' Wissel Slovan Bratislava Wissel S. Slovák voor M. Ivana Slovan Bratislava
88' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Guédé Slovan Bratislava
88' Wissel Slovan Bratislava Wissel P. Stepanovský voor E. Grendel Slovan Bratislava
89' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Funk voor T. Gebhart VfB Stuttgart
90' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Cacau VfB Stuttgart
90' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor P. Stepanovský Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Slovan Bratislava
Opstellingen Stuttgart - Slovan Bratislava

Voorbeschouwing Stuttgart - Slovan Bratislava

Stuttgart en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Stuttgart en Slovan Bratislava in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stuttgart. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Stuttgart favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Slovan Bratislava slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.