Nabeschouwing Sūduva - Rapid Wien (0-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 15 juli 2010 - 20:15 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Sūduva het donderdag 15 juli 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien.

Via de Sūduva - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sūduva - Rapid Wien (0-2)

Het Europa League duel tussen Sūduva en Rapid Wien is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Hofmann. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Rapid Vienna dat via C. Trimmel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sūduva - Rapid Wien
LIVE Sūduva - Rapid Wien 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sūduva - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Hofmann Rapid Vienna
23' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor Liu Chao Sūduva
27' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor V. Slavickas Sūduva
39' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Skroblas Sūduva
46' Wissel Sūduva Wissel E. Grigaitis voor Esaú Sūduva
46' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Hinum voor H. Salihi Rapid Vienna
68' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor V. Kavlak Rapid Vienna
70' Wissel Sūduva Wissel P. Luksys voor R. Beniusis Sūduva
81' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Trimmel Rapid Vienna
85' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Dober voor C. Trimmel Rapid Vienna
88' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Drazan Rapid Vienna
88' Wissel Sūduva Wissel A. Urbsys voor Liu Chao Sūduva