Nabeschouwing Tauras - Llanelli (3-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 8 juli 2010 - 17:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Tauras het donderdag 8 juli 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Llanelli.

Via de Tauras - Llanelli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tauras - Llanelli (3-2)

Het Europa League duel tussen Tauras en Llanelli is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tauras. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Tauras op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Irkha. Helaas voor Tauras werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Llanelli dat via C. Llewellyn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Irkha dacht na 31 minuten te scoren voor Tauras, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 36e minuut scoorde Llanelli via J. Bowen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 54e minuut moest Llanelli verder met een man minder, nadat R. Griffiths een tweede gele kaart kreeg. In de 104e minuut scoorde D. Regelskis namens Tauras. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 113e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het C. Moses van Llanelli die voortijdig moest vertrekken. Na 118 minuten moest ook M. Lekis van Tauras het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tauras - Llanelli
3
2
LIVE Tauras - Llanelli 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tauras - Llanelli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Tauras Gele kaart voor S. Irkha Tauras
13' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor K. Thomas Llanelli
17' Doelpunt Tauras Doelpunt S. Irkha Tauras
19' Doelpunt Llanelli Doelpunt C. Llewellyn Llanelli
31' Doelpunt Tauras Doelpunt S. Irkha Tauras
35' Gele kaart Tauras Gele kaart voor D. Regelskis Tauras
36' Doelpunt Llanelli Doelpunt J. Bowen Llanelli
38' Wissel Tauras Wissel A. Gedgaudas voor M. Daunoravicius Tauras
39' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor R. Griffiths Llanelli
54' Tweede gele kaart Llanelli Tweede gele kaart voor R. Griffiths Llanelli
62' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor C. Llewellyn Llanelli
69' Wissel Tauras Wissel José Vide voor K. Jasaitis Tauras
89' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor A. Morris Llanelli
94' Gele kaart Tauras Gele kaart voor M. Lekis Tauras
104' Doelpunt Tauras Doelpunt D. Regelskis Tauras
105' Gele kaart Tauras Gele kaart voor M. Kizys Tauras
106' Wissel Llanelli Wissel A. Legg voor C. Llewellyn Llanelli
113' Rode kaart Llanelli Rode kaart voor C. Moses Llanelli
114' Wissel Llanelli Wissel J. Follows voor S. Jones Llanelli
118' Tweede gele kaart Tauras Tweede gele kaart voor M. Lekis Tauras
119' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor C. Venables Llanelli
120' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor A. Corbisiero Llanelli
120' Gele kaart Tauras Gele kaart voor José Vide Tauras
120' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor A. Legg Llanelli
Video hoogtepunten en samenvatting Tauras - Llanelli
Opstellingen Tauras - Llanelli

Voorbeschouwing Tauras - Llanelli

Tauras en Llanelli spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Tauras en Llanelli in de Europa League vond plaats op 1 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.