Nabeschouwing Teteks - Elfsborg (1-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 5 augustus 2010 - 17:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Teteks het donderdag 5 augustus 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Elfsborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Teteks - Elfsborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Teteks - Elfsborg (1-2)

Het Europa League duel tussen Teteks en Elfsborg is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Teteks op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Stojanovski. Helaas voor Teteks werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Elfsborg dat via E. Kurbegovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Jawo dacht na 56 minuten te scoren voor Elfsborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Teteks - Elfsborg
1
2
LIVE Teteks - Elfsborg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Teteks - Elfsborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Teteks Gele kaart voor S. Zaharievski Teteks
31' Doelpunt Teteks Doelpunt A. Stojanovski Teteks
43' Doelpunt Elfsborg Doelpunt E. Kurbegovic Elfsborg
46' Wissel Teteks Wissel M. Ristovski voor G. Iseni Teteks
46' Wissel Elfsborg Wissel D. Avdic voor D. Mobaeck Elfsborg
46' Wissel Elfsborg Wissel M. Ericsson voor S. Ishizaki Elfsborg
56' Doelpunt Elfsborg Doelpunt A. Jawo Elfsborg
61' Wissel Teteks Wissel D. Simovski voor Miroslav Jovanovski Teteks
61' Wissel Elfsborg Wissel A. Klarstrom voor M. Florén Elfsborg
64' Gele kaart Teteks Gele kaart voor Marko Jovanovski Teteks
71' Wissel Teteks Wissel B. Aliji voor D. Ristevski Teteks
Video hoogtepunten en samenvatting Teteks - Elfsborg
Opstellingen Teteks - Elfsborg

Voorbeschouwing Teteks - Elfsborg

Teteks en Elfsborg spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Teteks en Elfsborg in de Europa League vond plaats op 29 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elfsborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Elfsborg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Teteks te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Teteks. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.