Nabeschouwing Teteks - Ventspils (3-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 16:30 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Teteks het donderdag 22 juli 2010 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ventspils. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Teteks - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Teteks - Ventspils (3-1)

Het Europa League duel tussen Teteks en Ventspils is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Teteks. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Teteks op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Postnikov. Helaas voor Teteks werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Teteks dat via D. Ristevski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Gligorovski dacht na 54 minuten te scoren voor Teteks, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Ventspils via R. Bespalovs, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 85e minuut moest Ventspils verder met een man minder, nadat G. Chirkin een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Teteks - Ventspils
3
1
LIVE Teteks - Ventspils 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Teteks - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Teteks Eigen doelpunt E. Postnikov Teteks
34' Doelpunt Teteks Doelpunt D. Ristevski Teteks
39' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor G. Chirkin Ventspils
42' Gele kaart Teteks Gele kaart voor G. Iseni Teteks
42' Gele kaart Teteks Gele kaart voor I. Gligorovski Teteks
45' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor S. Shumilin Ventspils
46' Gele kaart Teteks Gele kaart voor D. Naumovski Teteks
49' Wissel Teteks Wissel M. Belchev voor N. Mishkovski Teteks
53' Wissel Ventspils Wissel J. Zigajevs voor R. Rugins Ventspils
54' Doelpunt Teteks Doelpunt I. Gligorovski Teteks
56' Wissel Ventspils Wissel E. Visnakovs voor A. Visnakovs Ventspils
57' Gele kaart Teteks Gele kaart voor S. Zaharievski Teteks
59' Gele kaart Teteks Gele kaart voor S. Ristov Teteks
71' Wissel Teteks Wissel Miroslav Jovanovski voor O. Peev Teteks
71' Wissel Ventspils Wissel M. Mishchenko voor A. Dedov Ventspils
81' Doelpunt Ventspils Doelpunt R. Bespalovs Ventspils
82' Wissel Teteks Wissel Z. Radonic voor G. Iseni Teteks
85' Tweede gele kaart Ventspils Tweede gele kaart voor G. Chirkin Ventspils
90' Gele kaart Teteks Gele kaart voor D. Jovanovski Teteks
90' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor M. Mishchenko Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting Teteks - Ventspils
Opstellingen Teteks - Ventspils

Voorbeschouwing Teteks - Ventspils

Teteks en Ventspils spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Teteks en Ventspils in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.