Nabeschouwing The New Saints - CSKA Sofia (2-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 20:35 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt The New Saints het donderdag 26 augustus 2010 om 20:35 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Racecourse Ground, Wrexham in Racecourse Ground.

Via de The New Saints - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - CSKA Sofia (2-2)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen The New Saints en CSKA Sofia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 11e minuut dacht CSKA Sofia op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Aquaro. Helaas voor CSKA Sofia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het The New Saints dat via M. Williams dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Evans dacht na 61 minuten te scoren voor The New Saints, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 66e minuut moest The New Saints verder met een man minder, nadat M. Williams een tweede gele kaart kreeg. Na 79 minuten spelen wist CSKA Sofia via C. Tiboni de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken The New Saints - CSKA Sofia
2
2
LIVE The New Saints - CSKA Sofia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt G. Aquaro CSKA Sofia
14' Doelpunt The New Saints Doelpunt M. Williams The New Saints
25' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor P. Baker The New Saints
37' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor M. Williams The New Saints
58' Wissel CSKA Sofia Wissel Marquinhos voor D.K. Iliev CSKA Sofia
61' Doelpunt The New Saints Doelpunt S. Evans The New Saints
64' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor I. Karadzhov CSKA Sofia
66' Tweede gele kaart The New Saints Tweede gele kaart voor M. Williams The New Saints
77' Wissel CSKA Sofia Wissel S. Delev voor A. Tonev CSKA Sofia
79' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt C. Tiboni CSKA Sofia
83' Wissel The New Saints Wissel J. Wood voor C. Jones The New Saints
85' Wissel The New Saints Wissel M. Berkeley voor C. Sharp The New Saints
86' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Kostadinov voor G. Nelson CSKA Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - CSKA Sofia
Opstellingen The New Saints - CSKA Sofia

Voorbeschouwing The New Saints - CSKA Sofia

The New Saints en CSKA Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen The New Saints en CSKA Sofia in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Sofia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CSKA Sofia favoriet. 1 keer wist de ploeg van The New Saints te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor The New Saints. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.