Nabeschouwing TPS - Port Talbot Town (3-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 1 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt TPS het donderdag 1 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Port Talbot Town.

Via de TPS - Port Talbot Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TPS - Port Talbot Town (3-1)

Het Europa League duel tussen TPS en Port Talbot Town is geëindigd in een 3-1 overwinning voor TPS. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht TPS op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Riski. Helaas voor TPS werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het TPS dat via B. Wusu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Riski dacht na 35 minuten te scoren voor TPS, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Port Talbot Town via M. Rose, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TPS - Port Talbot Town
3
1
LIVE TPS - Port Talbot Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TPS - Port Talbot Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Port Talbot Town Gele kaart voor G. Phillips Port Talbot Town
24' Doelpunt TPS Doelpunt R. Riski TPS
30' Doelpunt TPS Doelpunt B. Wusu TPS
35' Doelpunt TPS Doelpunt R. Riski TPS
46' Wissel Port Talbot Town Wissel N. Holland voor L. deVulgt Port Talbot Town
70' Doelpunt Port Talbot Town Doelpunt M. Rose Port Talbot Town
75' Wissel TPS Wissel J. Virtanen voor R. Riski TPS
78' Wissel TPS Wissel R. Riski voor M. Ääritalo TPS
84' Gele kaart Port Talbot Town Gele kaart voor L. Surman Port Talbot Town
87' Wissel Port Talbot Town Wissel D. Fahiya voor L. John Port Talbot Town
87' Wissel Port Talbot Town Wissel L. Bowen voor M. Rose Port Talbot Town
88' Gele kaart TPS Gele kaart voor S. Rähmönen TPS
90' Gele kaart Port Talbot Town Gele kaart voor K. Lewis Port Talbot Town