Nabeschouwing UE Santa Coloma - Mogren (0-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 1 juli 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt UE Santa Coloma het donderdag 1 juli 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mogren.

Via de UE Santa Coloma - Mogren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UE Santa Coloma - Mogren (0-3)

Het Europa League duel tussen UE Santa Coloma en Mogren is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mogren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Mogren op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Grbic. Helaas voor Mogren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Mogren dat via D. Culafic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Cetkovic dacht na 90 minuten te scoren voor Mogren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken UE Santa Coloma - Mogren
LIVE UE Santa Coloma - Mogren 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UE Santa Coloma - Mogren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart UE Santa Coloma Gele kaart voor Jose Pedescoll UE Santa Coloma
14' Doelpunt Mogren Doelpunt P. Grbic Mogren
21' Gele kaart Mogren Gele kaart voor L. Pejovic Mogren
36' Gele kaart Mogren Gele kaart voor P. Grbic Mogren
46' Wissel Mogren Wissel B. Bozovic voor V. Gluscevic Mogren
55' Gele kaart UE Santa Coloma Gele kaart voor Boris Codina UE Santa Coloma
59' Gele kaart Mogren Gele kaart voor A. Mirkovic Mogren
60' Gele kaart UE Santa Coloma Gele kaart voor Víctor Bernat UE Santa Coloma
62' Wissel Mogren Wissel M. Neric voor A. Nuhi Mogren
71' Wissel UE Santa Coloma Wissel Cristian Orosa voor Boris Codina UE Santa Coloma
77' Wissel Mogren Wissel D. Culafic voor P. Grbic Mogren
82' Gele kaart Mogren Gele kaart voor J. Simovic Mogren
83' Doelpunt Mogren Doelpunt D. Culafic Mogren
87' Wissel UE Santa Coloma Wissel Albert Ribera voor Gerard Aloy UE Santa Coloma
89' Gele kaart Mogren Gele kaart voor N. Janicic Mogren
90' Doelpunt Mogren Doelpunt M. Cetkovic Mogren