Nabeschouwing Zestafoni - Faetano (5-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 1 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Zestafoni het donderdag 1 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Faetano. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Davit Abashidze in Zestaponi.

Via de Zestafoni - Faetano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zestafoni - Faetano (5-0)

Het Europa League duel tussen Zestafoni en Faetano is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Zestafoni. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Zestafoni op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Gelashvili. Helaas voor Zestafoni werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Zestafoni dat via J. Dvali dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Gelashvili dacht na 23 minuten te scoren voor Zestafoni, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Zestafoni via J. Dvali, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Zestafoni via T. Gorgiashvili de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zestafoni - Faetano
5
0
LIVE Zestafoni - Faetano 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zestafoni - Faetano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor S. Babunashvili Zestafoni
20' Penalty Zestafoni Penalty N. Gelashvili Zestafoni
22' Doelpunt Zestafoni Doelpunt J. Dvali Zestafoni
23' Doelpunt Zestafoni Doelpunt N. Gelashvili Zestafoni
40' Wissel Faetano Wissel M. Giardi voor F. Pellegrino Faetano
53' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor S. Grigalashvili Zestafoni
55' Wissel Zestafoni Wissel T. Gorgiashvili voor S. Babunashvili Zestafoni
64' Doelpunt Zestafoni Doelpunt J. Dvali Zestafoni
65' Wissel Zestafoni Wissel G. Pipia voor I. Dzaria Zestafoni
66' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor M. Daushvili Zestafoni
75' Wissel Faetano Wissel G. Rinaldi voor Mirco Ricci Faetano
77' Wissel Zestafoni Wissel M. Kobakhidze voor G. Oniani Zestafoni
78' Gele kaart Faetano Gele kaart voor Alex Della Valle Faetano
83' Gele kaart Faetano Gele kaart voor A. Moroni Faetano
89' Wissel Faetano Wissel G. Mariani voor E. Raggini Faetano
90' Doelpunt Zestafoni Doelpunt T. Gorgiashvili Zestafoni