Nabeschouwing Hannover 96 - Atlético Madrid (1-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 5 april 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Hannover 96 het donderdag 5 april 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Hannover 96 - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Atlético Madrid (1-2)

Het Europa League duel tussen Hannover 96 en Atlético Madrid is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrián. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Hannover 96 dat via M. Diouf dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Falcao dacht na 87 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hannover 96 - Atlético Madrid
1
2
LIVE Hannover 96 - Atlético Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. Falcao Atlético Madrid
43' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Atlético Madrid
49' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor Sergio Pinto Hannover 96
50' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
54' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
63' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Adrián Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel E. Salvio voor Koke Atlético Madrid
68' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Miranda Atlético Madrid
71' Wissel Hannover 96 Wissel M. Abdellaoue voor K. Rausch Hannover 96
73' Wissel Hannover 96 Wissel M. Schmiedebach voor C. Schulz Hannover 96
81' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt M. Diouf Hannover 96
86' Wissel Hannover 96 Wissel A. Sobiech voor C. Pander Hannover 96
87' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt R. Falcao met assist van Diego Atlético Madrid
88' Wissel Atlético Madrid Wissel Domínguez voor Diego Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Hannover 96 - Atlético Madrid
Opstellingen Hannover 96 - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Hannover 96 - Atlético Madrid

Hannover 96 en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hannover 96 en Atlético Madrid in de Europa League vond plaats op 29 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hannover 96 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hannover 96. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.