Nabeschouwing AZ - Benfica (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 3 april 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt AZ het donderdag 3 april 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de AZ - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Benfica (0-1)

Het Europa League duel tussen AZ en Benfica is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 48e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Salvio. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - Benfica
LIVE AZ - Benfica 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel Benfica Wissel André Almeida voor Ruben Amorim Benfica
48' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Salvio Benfica
49' Wissel AZ Wissel J. Gudmundsson voor S. Poulsen AZ
61' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Gaitán Benfica
64' Wissel Benfica Wissel Lima voor O. Cardozo Benfica
77' Wissel Benfica Wissel L. Marković voor Rodrigo Benfica
79' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Johansson AZ
80' Wissel AZ Wissel M. Henriksen voor N. Gudelj AZ
95' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Guilherme Siqueira Benfica
92' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Salvio Benfica