Nabeschouwing Benfica - Tottenham Hotspur (2-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 20 maart 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Benfica het donderdag 20 maart 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur.

Via de Benfica - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Tottenham Hotspur (2-2)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Benfica en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 34e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Garay. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Tottenham Hotspur dat via N. Chadli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Chadli dacht na 79 minuten te scoren voor Tottenham Hotspur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 95e minuut scoorde Benfica via Lima, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Tottenham Hotspur
2
2
LIVE Benfica - Tottenham Hotspur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisão Benfica
34' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Garay met assist van E. Salvio Benfica
71' Wissel Benfica Wissel E. Pérez voor F. Đuričić Benfica
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Kane voor Soldado Tottenham Hotspur
76' Wissel Benfica Wissel Lima voor O. Cardozo Benfica
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor A. Townsend Tottenham Hotspur
78' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt N. Chadli met assist van H. Kane Tottenham Hotspur
79' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt N. Chadli met assist van H. Kane Tottenham Hotspur
95' Penalty Benfica Penalty Lima Benfica
92' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor K. Naughton Tottenham Hotspur
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Pérez Benfica
92' Wissel Benfica Wissel L. Marković voor M. Sulejmani Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Tottenham Hotspur
Opstellingen Benfica - Tottenham Hotspur

Voorbeschouwing Benfica - Tottenham Hotspur

Benfica en Tottenham Hotspur spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Tottenham Hotspur in de Europa League vond plaats op 13 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tottenham Hotspur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.