Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 20 maart 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Fiorentina het donderdag 20 maart 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Fiorentina - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (0-1)

Het Europa League duel tussen Fiorentina en Juventus is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor G. Rodríguez van Fiorentina. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 69e minuut het veld moest verlaten. In de 71e minuut was het Juventus dat via A. Pirlo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Juventus
LIVE Fiorentina - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
48' Wissel Fiorentina Wissel M. Ambrosini voor D. Pizarro Fiorentina
50' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Vidal Juventus
55' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Cuadrado Fiorentina
64' Wissel Fiorentina Wissel A. Matri voor M. Gómez Fiorentina
69' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
71' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Pirlo Juventus
72' Wissel Fiorentina Wissel F. Roncaglia voor J. Iličić Fiorentina
76' Wissel Juventus Wissel S. Lichtsteiner voor M. Isla Juventus
88' Wissel Juventus Wissel P. Osvaldo voor Llorente Juventus
94' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Neto Fiorentina
94' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Tévez Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Juventus
Opstellingen Fiorentina - Juventus

Voorbeschouwing Fiorentina - Juventus

Fiorentina en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Juventus in de Europa League vond plaats op 13 maart 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.