Nabeschouwing Juventus - Benfica (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 mei 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Juventus het donderdag 1 mei 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Benfica (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Juventus en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Pérez van Benfica. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 67e minuut het veld moest verlaten. In de 89e minuut moest L. Marković van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Benfica verder met een speler minder. In de 89e minuut moest Juventus verder met een man minder nadat M. Vučinić een rode kaart had gekregen. Het lukte Benfica in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Benfica
LIVE Juventus - Benfica 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rodrigo Benfica
61' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Pérez Benfica
64' Gele kaart Juventus Gele kaart voor K. Asamoah Juventus
67' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor E. Pérez Benfica
69' Wissel Benfica Wissel André Almeida voor Rodrigo Benfica
73' Wissel Juventus Wissel S. Giovinco voor L. Bonucci Juventus
77' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor N. Gaitán Benfica
78' Wissel Juventus Wissel P. Osvaldo voor Llorente Juventus
79' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor A. Vidal Juventus
82' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Oblak Benfica
86' Wissel Benfica Wissel M. Sulejmani voor L. Marković Benfica
89' Rode kaart Benfica Rode kaart voor L. Marković Benfica
89' Rode kaart Juventus Rode kaart voor M. Vučinić Juventus
96' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Salvio Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Benfica
Opstellingen Juventus - Benfica

Voorbeschouwing Juventus - Benfica

Juventus en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Benfica in de Europa League vond plaats op 24 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Juventus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.