Nabeschouwing Atromitos - AIK (1-0) || Europa League 2015/2016

Donderdag 6 augustus 2015 - 20:00 uur



In de Europa League 2015/2016 neemt Atromitos het donderdag 6 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AIK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Peristeriou in Athens.

Via de Atromitos - AIK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atromitos - AIK (1-0)

Het Europa League duel tussen Atromitos en AIK is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atromitos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Atromitos - AIK
Goals
1
0
LIVE Atromitos - AIK 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atromitos - AIK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Atromitos - AIK
Opstellingen Atromitos - AIK

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Atromitos - AIK

Atromitos en AIK spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Atromitos en AIK elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Atromitos 0
Winst AIK 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Atromitos - AIK Opstelling Atromitos Opstelling AIK Live Atromitos - AIK Live Atromitos - AIK kijken Atromitos - AIK kijken Live Atromitos - AIK stream Atromitos - AIK Fox Sports Nabeschouwing Atromitos - AIK Uitslag Atromitos - AIK Statistieken Atromitos - AIK Europa League 2015/2016 Atromitos - AIK wedden Atromitos - AIK gokken Atromitos - AIK Unibet