Nabeschouwing Basel - Sevilla (0-0) || Europa League 2015/2016

Donderdag 10 maart 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2015/2016 neemt Basel het donderdag 10 maart 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Sevilla (0-0)

De Europa League 2015/2016 wedstrijd tussen Basel en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. NZonzi van Sevilla. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 87e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Basel en Sevilla gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sevilla kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Basel - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Basel Gele kaart voor W. Samuel Basel
37' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Cristóforo Sevilla
46' Wissel Basel Wissel A. Traoré voor M. Lang Basel
65' Wissel Sevilla Wissel Y. Konoplyanka voor Vitolo Sevilla
73' Wissel Sevilla Wissel Llorente voor K. Gameiro Sevilla
75' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
83' Wissel Basel Wissel A. Fransson voor M. Delgado Basel
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor B. Trémoulinas Sevilla
87' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
90' Gele kaart Basel Gele kaart voor R. Steffen Basel
90' Wissel Basel Wissel D. Høegh voor W. Samuel Basel
93' Wissel Sevilla Wissel Daniel Carriço voor É. Banega Sevilla