Nabeschouwing Sparta Praha - Villarreal (2-4) || Europa League 2015/2016

Donderdag 14 april 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2015/2016 neemt Sparta Praha het donderdag 14 april 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Villarreal (2-4)

Het Europa League duel tussen Sparta Praha en Villarreal is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Bakambu. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Villarreal dat via Samu Castillejo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Bruno dacht na 46 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Villarreal via C. Bakambu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Sparta Praha via B. Dočkal de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71e minuut scoorde L. Krejčí namens Sparta Praha. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

LIVE Sparta Praha - Villarreal 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bakambu met assist van Trigueros Villarreal
28' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Krejčí Sparta Praha
35' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Soldado Villarreal
41' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Frýdek Sparta Praha
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt Samu Castillejo Villarreal
46' Doelpunt Villarreal Doelpunt Bruno met assist van Samu Castillejo Villarreal
49' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bakambu met assist van Denis Suárez Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel Jaume Costa voor Mario Gaspar Villarreal
60' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Juliš Sparta Praha
61' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor Trigueros Villarreal
63' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor R. Kováč Sparta Praha
65' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt B. Dočkal met assist van K. Fatai Sparta Praha
66' Wissel Villarreal Wissel Léo Baptistão voor Denis Suárez Villarreal
71' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt L. Krejčí Sparta Praha
77' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor T. Konaté Sparta Praha
78' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Samu Castillejo Villarreal
91' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor D. Lafata Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Villarreal
Opstellingen Sparta Praha - Villarreal

Voorbeschouwing Sparta Praha - Villarreal

Sparta Praha en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Villarreal in de Europa League vond plaats op 7 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sparta Praha te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sparta Praha. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.