Nabeschouwing Sporting Braga - Shakhtar Donetsk (1-2) || Europa League 2015/2016

Donderdag 7 april 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2015/2016 neemt Sporting Braga het donderdag 7 april 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga (Braga) in Braga.

Via de Sporting Braga - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Shakhtar Donetsk (1-2)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Rakitskiy. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Shakhtar Donetsk dat via F. Ferreyra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Wilson Eduardo dacht na 89 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Sporting Braga - Shakhtar Donetsk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Y. Rakitskiy Shakhtar Donetsk
70' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Y. Rakitskiy Shakhtar Donetsk
75' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt F. Ferreyra met assist van Marlos Shakhtar Donetsk
75' Wissel Sporting Braga Wissel Wilson Eduardo voor N. Stojiljković Sporting Braga
79' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Dentinho voor Taison Shakhtar Donetsk
82' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor Marlos Shakhtar Donetsk
83' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rafa Silva Sporting Braga
87' Wissel Sporting Braga Wissel Filipe Augusto voor N.S. Vukčević Sporting Braga
88' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor V. Kovalenko Shakhtar Donetsk
89' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Baiano Sporting Braga