Nabeschouwing AEK Larnaca - Cliftonville (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt AEK Larnaca het donderdag 21 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cliftonville. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Antonis Papadopoulos (Lárnaka (Larnaca)) in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Cliftonville live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Cliftonville (2-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Cliftonville is geëindigd in een 2-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Bonner in de 11e minuut, waardoor Cliftonville met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 45 minuten was het V. Boljević die AEK Larnaca op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep AEK Larnaca via een goal van Joan Tomás in de 48e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AEK Larnaca.

Wedstrijdstatistieken AEK Larnaca - Cliftonville
2
0
LIVE AEK Larnaca - Cliftonville 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Cliftonville teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Rode kaart Cliftonville Rode kaart voor C. Bonner Cliftonville
14' Wissel Cliftonville Wissel C. Ramsey voor D. McDaid Cliftonville
45' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt V. Boljević AEK Larnaca 1-0
46' Wissel AEK Larnaca Wissel Andre Alves voor D. Mojsov AEK Larnaca
48' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Joan Tomás AEK Larnaca 2-0
55' Wissel Cliftonville Wissel S. Garrett voor J. Winchester Cliftonville
63' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor C. Ramsey Cliftonville
68' Wissel AEK Larnaca Wissel N. Englezou voor I. Trichkovski AEK Larnaca
74' Wissel Cliftonville Wissel M. Murray voor C. Curran Cliftonville
77' Wissel AEK Larnaca Wissel T. Ioannou voor Tete AEK Larnaca
84' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor S. Garrett Cliftonville
91' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Joan Tomás AEK Larnaca
91' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor J. Mooney Cliftonville
91' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor R. Catney Cliftonville
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Cliftonville
Opstellingen AEK Larnaca - Cliftonville

Voorbeschouwing AEK Larnaca - Cliftonville

AEK Larnaca en Cliftonville spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen AEK Larnaca en Cliftonville in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Larnaca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AEK Larnaca favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cliftonville slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.