Nabeschouwing AEK Larnaca - Spartak Moskva (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 28 juli 2016 - 17:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt AEK Larnaca het donderdag 28 juli 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Antonis Papadopoulos (Lárnaka (Larnaca)) in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Spartak Moskva (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen AEK Larnaca en Spartak Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door J. Ananidze, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. AEK Larnaca kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Andre Alves, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken AEK Larnaca - Spartak Moskva
1
1
LIVE AEK Larnaca - Spartak Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
35' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Català AEK Larnaca
39' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt J. Ananidze Spartak Moskva 0-1
49' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Kombarov Spartak Moskva
59' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zuev voor I. Popov Spartak Moskva
64' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Joan Tomás AEK Larnaca
65' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Andre Alves AEK Larnaca 1-1
72' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Melkadze voor J. Ananidze Spartak Moskva
76' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Charalambidis voor Tete AEK Larnaca
84' Wissel AEK Larnaca Wissel T. Ioannou voor I. Charalambous AEK Larnaca
91' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Glushakov Spartak Moskva