Nabeschouwing APOEL - Young Boys (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 3 november 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt APOEL het donderdag 3 november 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Young Boys (1-0)

Het Europa League duel tussen APOEL en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Sebastien Delferiere geëindigd in een 1-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Mbabu in de 67e minuut, waardoor Young Boys met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het P. Soteriou die APOEL op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor APOEL uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE APOEL - Young Boys 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor J. Lecjaks Young Boys
39' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor D. Zakaria Young Boys
45' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Carlão APOEL
49' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor K. Nuhu Young Boys
59' Wissel APOEL Wissel F. Bertoglio voor R. Bressan APOEL
65' Wissel Young Boys Wissel K. Mbabu voor Y. Ravet Young Boys
67' Rode kaart Young Boys Rode kaart voor K. Mbabu Young Boys
67' Wissel APOEL Wissel G. Gianniotas voor E. Aloneftis APOEL
69' Doelpunt APOEL Doelpunt P. Soteriou APOEL 1-0
77' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Sanogo Young Boys
80' Wissel Young Boys Wissel L. Bertone voor D. Zakaria Young Boys
80' Wissel Young Boys Wissel M. Frey voor Y. Kubo Young Boys
84' Wissel APOEL Wissel I. de Camargo voor P. Soteriou APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Young Boys
Opstellingen APOEL - Young Boys

Voorbeschouwing APOEL - Young Boys

APOEL en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Young Boys in de Europa League vond plaats op 20 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Young Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.