Nabeschouwing Astana - Young Boys (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 29 september 2016 - 17:00 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt Astana het donderdag 29 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Young Boys (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Astana en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Astana en Young Boys gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Astana, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Simon Lee Evans niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Astana - Young Boys
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
3
2
Passes
505
341
Overtredingen
9
16
Buitenspel
10
0
Corners
3
6
LIVE Astana - Young Boys 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor K. Nuhu Young Boys
73' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Sutter Young Boys
75' Wissel Astana Wissel T. Nuserbayev voor Đ. Despotović Astana
81' Wissel Young Boys Wissel K. Duah voor M. Frey Young Boys
82' Wissel Young Boys Wissel T. Schick voor M. Sulejmani Young Boys
84' Wissel Astana Wissel A. Nurgaliev voor S. Muzhikov Astana
85' Wissel Astana Wissel A. Tagybergen voor J. Kabananga Astana
92' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor Y. Kubo Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Young Boys
Opstellingen Astana - Young Boys

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Astana - Young Boys

Astana en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Lee Evans en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en Young Boys elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Astana 0
Winst Young Boys 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Astana - Young Boys Opstelling Astana Opstelling Young Boys Live Astana - Young Boys Live Astana - Young Boys kijken Astana - Young Boys kijken Live Astana - Young Boys stream Astana - Young Boys Fox Sports Nabeschouwing Astana - Young Boys Uitslag Astana - Young Boys Statistieken Astana - Young Boys Europa League 2016/2017 Astana - Young Boys wedden Astana - Young Boys gokken Astana - Young Boys Unibet