Nabeschouwing Austria Wien - Kukësi (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 14 juli 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Austria Wien het donderdag 14 juli 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Kukësi. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Austria Wien - Kukësi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Kukësi (1-0)

Het Europa League duel tussen Austria Wien en Kukësi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Felipe Pires, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Kukësi
1
0
LIVE Austria Wien - Kukësi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Kukësi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Felipe Pires Austria Wien 1-0
43' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor L. Rotpuller Austria Wien
46' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor L. Latifi Kukësi
70' Wissel Austria Wien Wissel M. Kvasina voor D. Prokop Austria Wien
70' Wissel Kukësi Wissel S. Guri voor Rangel Kukësi
73' Wissel Kukësi Wissel I. Emini voor Jean Carioca Kukësi
82' Wissel Kukësi Wissel M. Dvorneković voor M. Fukui Kukësi
83' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Martschinko Austria Wien
86' Wissel Austria Wien Wissel David De Paula voor Felipe Pires Austria Wien
87' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor Y. Shameti Kukësi
92' Wissel Austria Wien Wissel O. Vukojević voor O. Kayode Austria Wien