Nabeschouwing Austria Wien - Viktoria Pilsen (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 29 september 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Austria Wien het donderdag 29 september 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Austria Wien - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Viktoria Pilsen (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Austria Wien en Viktoria Pilsen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Austria Wien en Viktoria Pilsen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Austria Wien, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Beaton niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Austria Wien - Viktoria Pilsen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
58' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kopic voor M. Petržela Viktoria Plzeň
62' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor P. Filipović Austria Wien
66' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Krmenčík voor M. Bakoš Viktoria Plzeň
73' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor A. Matějů Viktoria Plzeň
80' Wissel Austria Wien Wissel Ismael Tajouri voor Lucas Venuto Austria Wien
82' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Serbest Austria Wien
86' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
86' Wissel Austria Wien Wissel K. Friesenbichler voor O. Kayode Austria Wien
88' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor E. Kaçe Viktoria Plzeň
92' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Krmenčík Viktoria Plzeň
92' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Hromada voor E. Kaçe Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Viktoria Pilsen
Opstellingen Austria Wien - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing Austria Wien - Viktoria Pilsen

Austria Wien en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Austria Wien en Viktoria Pilsen elkaar treffen in de Europa League.