Nabeschouwing Brondby - Valur (6-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 18:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Brondby het donderdag 7 juli 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in Brøndby Stadion in Brøndby.

Via de Brondby - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Valur (6-0)

Het Europa League duel tussen Brondby en Valur is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Brondby. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Wilczek, waarmee Brøndby met 1-0 de leiding nam. Brøndby vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Hjulsager op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Brøndby, waarmee T. Pukki zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Brøndby geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Pukki. De 5-0 voor Brøndby volgde even later in de 72e minuut nadat D. Stückler namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Brøndby speler D. Stückler, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Brondby, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Brondby - Valur
6
0
LIVE Brondby - Valur 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Brøndby Doelpunt K. Wilczek Brøndby 1-0
15' Doelpunt Brøndby Doelpunt A. Hjulsager Brøndby 2-0
17' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor C. Nørgaard Brøndby
26' Doelpunt Brøndby Doelpunt T. Pukki Brøndby 3-0
46' Wissel Brøndby Wissel D. Stückler voor K. Wilczek Brøndby
57' Doelpunt Brøndby Doelpunt T. Pukki Brøndby 4-0
61' Wissel Brøndby Wissel F. Holst voor L. Phiri Brøndby
61' Wissel Valur Wissel R. Toft voor N. Hansen Valur
72' Doelpunt Brøndby Doelpunt D. Stückler Brøndby 5-0
73' Wissel Brøndby Wissel P. Da Silva voor C. Jakobsen Brøndby
76' Wissel Valur Wissel E. Ingvarsson voor K. Sigurdsson Valur
77' Wissel Valur Wissel D. Bergsson voor S. Lárusson Valur
85' Gele kaart Valur Gele kaart voor H. Sigurðsson Valur
93' Doelpunt Brøndby Doelpunt D. Stückler Brøndby 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Brondby - Valur
Opstellingen Brondby - Valur

Voorbeschouwing Brondby - Valur

Brondby en Valur spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Brondby en Valur in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brondby. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Brondby favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Valur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.