Nabeschouwing Fiorentina - Qarabağ (5-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 29 september 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Fiorentina het donderdag 29 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Qarabağ (5-1)

Het Europa League duel tussen Fiorentina en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 5-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Yunuszadə in de 30e minuut, waardoor Qarabağ met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 39 minuten was het K. Babacar die Fiorentina op een 1-0 voorsprong zette. In de 43e werd de voorsprong voor Fiorentina verdubbeld dankzij een doelpunt van N. Kalinić.

In de 47e minuut volgde een derde treffer van Fiorentina, waarmee K. Babacar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Fiorentina geen gas terug, waardoor in de 63e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Zárate. De vijfde treffer van Fiorentina viel in de 78e minuut en kwam op naam te staan van M. Zárate. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 91e minuut was het Qarabağ dat via D. Ndlovu de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Drachta bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Fiorentina.

LIVE Fiorentina - Qarabağ 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Sánchez Fiorentina
30' Rode kaart Qarabağ Rode kaart voor E. Yunuszadə Qarabağ
38' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
39' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar Fiorentina 1-0
43' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Kalinić met assist van S. Cristóforo Fiorentina 2-0
47' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van N. Kalinić Fiorentina 3-0
46' Wissel Fiorentina Wissel M. Vecino voor C. Sánchez Fiorentina
46' Wissel Qarabağ Wissel B. Hüseynov voor Dani Quintana Qarabağ
61' Wissel Fiorentina Wissel M. Zárate voor N. Kalinić Fiorentina
61' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor F. Bernardeschi Fiorentina
61' Wissel Qarabağ Wissel M. Muarem voor Ə. İsmayılov Qarabağ
63' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Zárate met assist van M. Vecino Fiorentina 4-0
64' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Zárate Fiorentina
78' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Zárate Fiorentina 5-0
84' Wissel Qarabağ Wissel D. Ndlovu voor Reynaldo Qarabağ
87' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Míchel Qarabağ
91' Doelpunt Qarabağ Doelpunt D. Ndlovu Qarabağ 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Qarabağ
Opstellingen Fiorentina - Qarabağ

Voorbeschouwing Fiorentina - Qarabağ

Fiorentina en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Qarabağ elkaar treffen in de Europa League.