Nabeschouwing Genk - Sassuolo (3-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 29 september 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Genk het donderdag 29 september 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Sassuolo (3-1)

Het Europa League duel tussen Genk en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Liran Liani geëindigd in een 3-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door N. Karelis, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Genk vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Bailey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee T. Buffel zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed M. Politano iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sassuolo werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Sassuolo echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Genk.

LIVE Genk - Sassuolo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis met assist van Pozuelo Genk 1-0
25' Doelpunt Genk Doelpunt L. Bailey Genk 2-0
35' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
59' Wissel Sassuolo Wissel A. Ragusa voor D. Biondini Sassuolo
61' Doelpunt Genk Doelpunt T. Buffel met assist van Pozuelo Genk 3-0
65' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Politano met assist van L. Pellegrini Sassuolo 3-1
66' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor L. Pellegrini Sassuolo
67' Gele kaart Genk Gele kaart voor N. Karelis Genk
75' Wissel Genk Wissel M. Samatta voor N. Karelis Genk
79' Wissel Sassuolo Wissel S. Caputo voor F. Ricci Sassuolo
82' Wissel Genk Wissel B. Kumordzi voor T. Sušić Genk
86' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Politano Sassuolo
87' Wissel Genk Wissel L. Trossard voor T. Buffel Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Sassuolo
Opstellingen Genk - Sassuolo

Voorbeschouwing Genk - Sassuolo

Genk en Sassuolo spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Liran Liani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Sassuolo elkaar treffen in de Europa League.