Nabeschouwing Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv (2-1) (3-4 na strafschoppen) || Europa League 2016/2017

Donderdag 25 augustus 2016 - 20:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Hajduk Split het donderdag 25 augustus 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Poljud in Split.

Via de Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv (2-1) (3-4 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een overwinning voor Hajduk Split. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hajduk Split het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Ćosić, waarmee Hajduk Split met 1-0 de leiding nam. Maccabi Tel Aviv kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Scarione, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette M. Ćosić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hajduk Split de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Hajduk Split, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
39' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor T. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
40' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Ćosić Hajduk Split 1-0
52' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt E. Scarione Maccabi Tel Aviv 1-1
53' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor N. Igiebor Maccabi Tel Aviv
54' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor A. Ismajli Hajduk Split
59' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Ćosić Hajduk Split 2-1
68' Wissel Hajduk Split Wissel F. Ohandza voor A. Said Hajduk Split
79' Wissel Hajduk Split Wissel F. Tudor voor Z. Kožulj Hajduk Split
82' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Orlando Sá voor Y. Benayoun Maccabi Tel Aviv
100' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Dasa Maccabi Tel Aviv
105' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Rikan voor E. Ben Basat Maccabi Tel Aviv
114' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel B. Itzhaki voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv

Voorbeschouwing Hajduk Split - Maccabi Tel Aviv

Hajduk Split en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hajduk Split en Maccabi Tel Aviv in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maccabi Tel Aviv favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hajduk Split te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hajduk Split. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.