Nabeschouwing Hajduk Split - Oleksandria (3-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 20:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Hajduk Split het donderdag 4 augustus 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Oleksandria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Poljud in Split.

Via de Hajduk Split - Oleksandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Oleksandria (3-1)

Het Europa League duel tussen Hajduk Split en Oleksandria is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Starenkyi, waarmee Oleksandria met 0-1 de leiding nam. Hajduk Split kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Nižić, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Hajduk Split vervolgens op 2-1. Het was T. Sušić die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Hajduk Split vergroot nadat T. Sušić de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hajduk Split.

Wedstrijdstatistieken Hajduk Split - Oleksandria
3
1
LIVE Hajduk Split - Oleksandria 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Oleksandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Oleksandria Doelpunt S. Starenkyi Oleksandria 0-1
21' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt Z. Nižić Hajduk Split 1-1
24' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor S. Mikitsey Oleksandria
46' Wissel Oleksandria Wissel V. Grytsuk voor V. Ponomar Oleksandria
52' Penalty Hajduk Split Penalty T. Sušić Hajduk Split 2-1
52' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor A. Gitchenko Oleksandria
55' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor A. Shendrik Oleksandria
56' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt T. Sušić Hajduk Split 3-1
57' Wissel Oleksandria Wissel Y. Putrash voor S. Starenkyi Oleksandria
61' Wissel Hajduk Split Wissel T. Bašić voor M. Bily Hajduk Split
66' Wissel Hajduk Split Wissel F. Ohandza voor A. Said Hajduk Split
73' Wissel Oleksandria Wissel S. Kulish voor R. Yaremchuk Oleksandria
77' Wissel Hajduk Split Wissel F. Tudor voor T. Sušić Hajduk Split
84' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor N. Vlašić Hajduk Split
93' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor H. Milić Hajduk Split
90' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor T. Bašić Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - Oleksandria
Opstellingen Hajduk Split - Oleksandria

Voorbeschouwing Hajduk Split - Oleksandria

Hajduk Split en Oleksandria spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hajduk Split en Oleksandria in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hajduk Split. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hajduk Split favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Oleksandria slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.