Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 20 oktober 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium (Be’ér Shéva (Beer Sheva) ) in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha (0-1)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Sparta Praha is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door M. Pulkrab, waarmee Sparta Praha met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sparta Praha uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Juliš Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel M. Pulkrab voor D. Holzer Sparta Praha
67' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Holek Sparta Praha
68' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Buzaglo voor M. Radi Hapoel Be'er Sheva
71' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt M. Pulkrab met assist van B. Dočkal Sparta Praha 0-1
73' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor O. Hoban Hapoel Be'er Sheva
77' Wissel Sparta Praha Wissel D. Lafata voor L. Juliš Sparta Praha
82' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Ghadir voor Lucio Maranhão Hapoel Be'er Sheva
90' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor B. Dočkal Sparta Praha
92' Wissel Sparta Praha Wissel V. Dudl voor V. Kadlec Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha

Voorbeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Sparta Praha

Hapoel Be'er Sheva en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Bebek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hapoel Be'er Sheva en Sparta Praha elkaar treffen in de Europa League.