Nabeschouwing Heracles - Arouca (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 28 juli 2016 - 18:45 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt Heracles het donderdag 28 juli 2016 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Arouca (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Heracles en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door P. Gladon, waarmee Heracles Almelo met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Arouca het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Walter González die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Arouca
Goals
1
1
LIVE Heracles - Arouca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Hugo Basto Arouca
50' Wissel Arouca Wissel Nuno Valente voor Artur Moreira Arouca
53' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt P. Gladon Heracles Almelo 1-0
55' Wissel Arouca Wissel André Santos voor Adilson Goiano Arouca
74' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Pröpper voor M. te Wierik Heracles Almelo
81' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Valente Arouca
82' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Darri voor J. Navrátil Heracles Almelo
88' Wissel Arouca Wissel Crivellaro voor Zequinha Arouca
90' Doelpunt Arouca Doelpunt Walter González Arouca 1-1
94' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Arouca
Opstellingen Heracles - Arouca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Heracles - Arouca

Heracles en Arouca spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Heracles en Arouca elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst Arouca 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Heracles - Arouca Opstelling Heracles Opstelling Arouca Live Heracles - Arouca Live Heracles - Arouca kijken Heracles - Arouca kijken Live Heracles - Arouca stream Heracles - Arouca Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Arouca Uitslag Heracles - Arouca Statistieken Heracles - Arouca Europa League 2016/2017 Heracles - Arouca wedden Heracles - Arouca gokken Heracles - Arouca Unibet